Actividades

Activitats per a les seves vacances a Llançà


Vista Puerto

Llançà es un municipi de mes de 5000 habitants, poble agrícola i pesquer situat al nord-est de la Costa Brava. A prop de Figueres, Roses, Cadaqués i a 20 minuts de França i del Cap de Creus.

Disposa de 7 km de costa en diverses platges i cales de les quals destaquen: Grifeu, El Port, La Farella , Cau del Llop.

Els nuclis habitats importants son El Port i la Vila, amb altres zones urbanitzades. Festes major: 16 de Juliol i 24 de gener

ACTIVITATS:

Relacionades amb el mar
Gaudir del sol i el bany a les platges, snorkel, submarinisme, surf, windsurf, lloguer de barques, passeigs amb barca, pesca, jornades de pesca amb barca professional, recórrer el camí de ronda.

Culturals
Visites al Museu de l’Aquarel·la, Plaça Major amb el refugi, l’Arbre de Llibertat, Torre de Vigilància i l’Església, l’Església de la verge del Carme, El Castellar, Església de San Silvestre, Església del Terrer, Església de St. Martí de Valmalla, Sant Pere De Roda, Cursets de ballar sardanes, Ballades de sardanes, Exposicions temporals, Biblioplatja, Gegants de Llançà, Espectacles i Balls populars, Cinema.

Muntanya
Llança disposa de moltes rutes de muntanya marcades per poder anar a visitar les esglésies romàniques sigui fent trekking, running o passejant.

Spinning, aquagym, bodydance.

Gastronomia
Llança disposa de múltiples ofertes gastronòmiques, incloent-hi un restaurant amb 2 estrelles Michelin, també assaborir els productes, olis i vins de la terra.

PER MES INFORMACIÓ VISITEU LA PAGINA: www.visitllanca.cat


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>